Werkstrafkrant voor Reclassering Nederland

Voor Reclassering Nederland maakt Lamar communicatie samen met Enof creatieve communicatie met veel plezier de ‘Werkstraf in uitvoering’. Deze krant verschijnt drie keer per jaar en wordt verspreid onder alle stakeholders die betrokken zijn bij de uitvoering van de werkstraf.

 

Naar een veiliger samenleving

Diepgravende interviews, maatschappelijke achtergrondverhalen, prikkelende stellingen en persoonlijke columns: dát is ‘Werkstraf in uitvoering’ in een notendop. Lamar communicatie verzorgt het bladmanagement en is verantwoordelijk voor tekst en eindredactie. Enof tekent voor het ontwerp van de krant.

 

Reclassering Nederland streeft naar een veiliger samenleving. Zo zorgt Reclassering Nederland er onder meer voor dat werkgestraften hun werkstraf kunnen uitvoeren. Jaarlijks doen duizenden werkgestraften onbetaald werk dat de samenleving ten goede komt.

Kennis, cijfers & verhalen: 3 magazines op maat voor G4S

G4S zorgt ervoor dat mensen veilig kunnen werken, wonen en leven. In 2019 vroeg G4S ons om drie magazines te maken: G4S Cares, G4S Shares en G4S Gives.

Positionering en een nieuwe site voor basisschool Piet Hein

Twee vragen van basisschool Piet Hein: de school opnieuw positioneren met een nieuwe website én nieuwe leerlingen werven. Wij gingen aan de slag met een campagne en de website.

Contact

H.J.E. Wenkebachweg 123
1096 AM Amsterdam
020 760 26 70
info@mediatic.eu

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
En ontvang de beste content over content in je mailbox!
ErrorHere