Platform Socialer Ondernemen in het kort

Sociaal ondernemen wordt in veel branches steeds belangrijker. Maar welke stappen zet een bedrijf om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam en kwalitatief aan werk te helpen? En hoe wordt dat zichtbaar? Dat kan met de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO), ontwikkeld door onder meer Stichting PSO-Nederland en TNO. PSO informeert, stimuleert, meet en certificeert.

De doelgroep van PSO is breed: geïnteresseerde organisaties, groot en klein, gemeenten, zorginstellingen en winkels . Om duidelijk te maken waar de PSO voor staat en hoe de certificering werkt, ontwikkelden we een kort en helder animatiefilmpje. Ook schreven we de teksten voor www.pso-nederland.nl

 

 

Aan de bak! magazine voor NederlandSchoon

Heel Nederland zwerfafvalvrij in 2030. Dat is de doelstelling van Nederland Schoon. Om dit te bereiken, werkt de organisatie intensief samen met gemeenten. Wij maakten een inspirerend magazine om wethouders en afvalexperts over het programma te informeren.

Kennis, cijfers & verhalen: 3 magazines op maat voor G4S

G4S zorgt ervoor dat mensen veilig kunnen werken, wonen en leven. In 2019 vroeg G4S ons om drie magazines te maken: G4S Cares, G4S Shares en G4S Gives.

Contact

H.J.E. Wenkebachweg 123
1096 AM Amsterdam
020 760 26 70
info@mediatic.eu

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
En ontvang de beste content over content in je mailbox!
ErrorHere