Jaarbericht voor Saltro

Magazinedenken voor diagnostisch centrum

Diagnostisch centrum Saltro in Utrecht is een vooruitstrevende organisatie die (huis)artsen en verloskundigen ondersteunt bij hun diagnostiek. De grote innovatiekracht en de vooruitstrevende ideeën over samenwerkingsvormen definiëren Saltro. En in alles wat ze doen, staat de patiënt centraal.

Inspirerend

Saltro vroeg ons een Jaarbericht te maken dat meer was dan een jaarbericht. Het moest een magazine worden, dat zowel terugblikt als vooruit kijkt. En inspirerend is voor de stakeholders én eigen medewerkers. Wij ontwikkelden samen met Saltro en onze samenwerkingspartner ontwerpbureau Enof, de contentformule. We verzorgden het bladmanagement en de creatie van de content. Enof nam de complete restyling en beeldredactie voor haar rekening. Het resultaat: een flitsend magazine.

Contentstrategie Duurzaamheid voor gemeente Heemstede

Begin 2019 ontwikkelden we een contentstrategie voor de gemeente Heemstede. Maar de ambitie van Heemstede was groter. In co-creatie met inhoudsdeskundigen werkten we de contentstrategie voor de pijler duurzaamheid na de zomer verder uit.

Successen delen werkt!

Regioplan deed onderzoek naar de ontwikkeling van brede scholen in Nederland. Wij legden de onderzoeksresultaten vast in een kleurrijk boekje.

Contact

H.J.E. Wenkebachweg 123
1096 AM Amsterdam
020 760 26 70
info@mediatic.eu

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
En ontvang de beste content over content in je mailbox!
ErrorHere